SESLUN BLUE ™ – НАЙ-ПРЕПОРЪЧВАНИЯТ ОТ МЕДИЦИНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В СВЕТА ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ

Selsun blue

SESLUN BLUE™– ДОКАЗАНА С ВРЕМЕТО ЕФЕКТИВНОСТ!

Разработен преди 53 години в Чикаго и заради своите качества , Selsun blue™ e единствения шампоан против пърхот, който може да се види в Националния музей на Американската история. Започва да се разпространява под слогана “Never wear black without the Blue-Selsun Blue™ ” (Никога не носете черно, без “синьо“), който практически е валиден и днес. Сега помага на хората по целия свят.

Оригиналната формула на SESLUN BLUE™е разработвана 6 години в САЩ от една от най-големите фармацевтични компании в света Abbott(Abbvie). Първоначално SESLUN BLUE™е регистриран като лекарствен продукт и е одобрен от FDA и EMA . Фолмулата и името са патентовани през 1970г. Ефективността му е доказана чрез многобройни клинични изследвания.

Selsun blue 2

Сега SESLUN BLUE™се произвежда от глобалния лидер в здравеопазването Sanofi, компания, която открива, разработва и предлага цялостни иновативни решения, като поставя потребностите на пациентите в центъра на своите дейности. ТОВА ДАВА ОСНОВАНИЕ  SESLUN BLUE™ДА Е  НАЙ-ПРЕПОРЪЧВАНИЯТ ОТ МЕДИЦИНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В СВЕТА ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ

SESLUN BLUE™ИЗГРАЖДА ДОВЕРИЕ, ПОДДЪРЖА ГО НАД 50 ГОДИНИ И НЕПРЕКЪСНАТО  ГО РАЗШИРЯВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ. 99% ДОВОЛНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Доверието не е нещо, което просто се случва. То не се извоюва с обещания за резултат до 100%, защото и 1% резултат е до 100%!? За истинско доверие се изискват постоянни, реални резултати, потвърдени от клинични изследвания, и най-важното – от потребителите. 99% от потребителите на SESLUN BLUE™, които го използват 2 пъти седмично твърдят, че той действа и са доволни от резултата. Без сърбеж, без люспи, без притеснения.

SELSUN BLUE™ ПРАВИ ЖИВОТА ПО КОМФОРТЕН.

Selsun blue

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *