SELSUN BLUE: КОИ СА ПЕРФЕКТНИТЕ ЦВЕТОВЕ ЗА ПЪРВА СРЕЩА?

Selsun Blue™ - шампоан против пърхот "Г-н Пърхутов"

Хората, търсещи нова любов, е препоръчително да носят черно на първа среща. Това сочат  резултатите от проведено наскоро британско проучване. За целите на изследването психолози са анализирали избора на цвят на дрехи на 546 участници в риалити шоуто “Първи срещи”. Специалистите са установили, че се увеличава броят на необвързаните индивиди, които залагат на черни дрехи за първата си среща с потенциален партньор. Тъмните тонове са предпочитани дори пред традиционно смятаното за цвят на любовта и чувствеността червено. Експертите са установили, че черният и червеният цвят са предпочитани както от хетеросексуални индивиди, така и от хора с хомосексуална ориентация. По-неутрална роля при избора на дрехи за първа среща играе синият цвят.

“Червеното по традиция се смята за цвят на любовта, но скорошни проучвания установиха, че хората намират за също толкова привлекателно и черното“, обяснява психологът д-р Робин Крамър. „И двата цвята въздействат върху различни възприятия. Червеното влияе върху възприятието за привлекателност чрез еволюционни механизми, докато черното оказва по-скоро културно и социално въздействие. Оказва се, че в наши дни този ефект играе по-съществена роля върху човешките възприятия, отколкото еволюционният“, допълва психологът.

Петък вечер е, скапана си от работа и стоейки пред гардероба си се чудиш: „Какво да облека довечера?“. И ето го шокиращия факт: най-очевидният отговор – малката черна рокля не е сред възможните решения при някои жени, защото се притесняват да не би да се забелязва техният пърхот. Почти половината от жените и мъжете казват, че не носят черни дрехи заради малките люспи пърхот или себорея. Пърхотът е проблем, с който повечето хора са се сблъсквали, в резултат на което самочувствието им е загубило своите позиции, а елегантните черни дрехи са се превърнали в табу!

Ако сте сред хората, които държат на добрата визия и позитивното впечатление при контакт с околните , просто  трябва да ползвате подходящ шампоан против пърхот. Изберете своя Selsun blue и забравете за пърхота! Премахнете пърхота и сърбежа по скалпа. Независимо дали имате суха или мазна коса или чувствителен скалп, шампоаните против пърхот Selsun blue въздействат още при първа употреба, а при продължително ползване гарантират трайни резултати. Пърхотът изчезва, а косата е по-здрава и блестяща.

ЗА ДА СИ БЕЗУПРЕЧЕН НАВСЯКЪДЕ – SELSUN BLUE™– НИКОГА НЕ НОСИ ЧЕРНО БЕЗ „СИНЬО“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *