Lifestyle.bg: Fun Wine – вино, създадено за забавление

Fun Wine

Водим здравословен начин на живот, спортуваме. Внимаваме какво ядем, искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре. Естествено, обичаме и да купонясваме с питие в ръка, но знаем, че алкохолът никак не пасва на режима ни.

Затова избираме Fun Wine – напитката, с която се забавляваме цяла нощ без угризения – не само за количеството, но и за калориите.

Fun Wine е изцяло от естествени съставки, няма глутен, а захарта е заменена от натуралния подсладител Monk Fruit. Има и не само по-малко алкохол, но и по-малко калории от традиционното вино – само 75-94 кcal на чаша. Точно това търсим все по-често.

Fun Wine

Вдъхновен от културата на Маями, Fun Wine изгражда марката си на базата на изкуство, мода и музика. Защото виното не е задължително да е съпроводено със суета, върви перфектно и със забавление.

Все така върви и с изкуство – доказват го стъклените арт бутилки, в които първоначално се предлагат нискоалкохолните и леко шампанизирани вина на Fun Wine. Те правят марката разпознаваема, но в истински хит се превръщат кеновете от 250 мл. Продукт, опаковка и цена – в тях всичко е в перфектно съотношение.

Fun Wine

Младите хора се влюбват във Fun Wine кеновете – лесни за охлаждане, лесни за консумация, с тях купонът е навсякъде с нас. Но те са и най-популярната алтернативна опаковка за вино, имат разумна цена и без проблем пълнят две чаши за вино. Дали ще ги споделим, или ще удължим собствената си наслада – зависи изцяло от нас.

Насладата е и очакваният ефект от неочаквано добрите комбинации, с които Fun Wine ни изненадва.

Fun Wine

Така във време, в което водата има вкус на ягода, а тютюнът на дъвка, и ние (като всички останали) сме в търсене на нетрадиционни миксове и съставки. А Fun Wine ни предлага разнообразие, сред което да изберем своя вкус на забавлението, и то – с предпочитаното напоследък по-ниско алкохолно съдържание.

Red Sangria -вино и плодове в танца на вкуса. Свежо като тропическите плодове и плътно като черните гроздови зърна и канелата.

Fun Wine

Coconut Chardonnay -уникална комбинация от два вкуса, които не сме предполагали, че си пасват така добре. Гроздовите зърна шардоне, съчетани с кокос и ананас разпалват тропическите ни мечти където и да сме.

Chardonnay Coffee Cappuccino -микс между любимата напитка за утрото и любимата за вечерта, в който няма кофеин и добавена захар. За сметка на това получаваме богат вкус на шардоне и ванилово капучино, а приятният завършек се поставя от нотката шоколад.

Fun Wine

Cabernet Coffee Espresso -още една на пръв поглед необичайна комбинация, която много бързо ще ни стане любима. Гроздовите зърна от сорт каберне се допълват идеално с плътния еспресо вкус и аромат и отново малко шоколад за пълно удоволствие.

Moscato Strawberry и Moscato Peach -гроздето от сорт Muscat Blanc е едно от най-предпочитаните и харесвани. Ароматно и интензивно, то се комбинира перфектно както с ягоди, така и с праскови за още по-запомнящо се усещане.

Ето как Fun Wine е не просто винена напитка, а истинско забавление в красива опаковка. То е за споделяне с приятели и за всички онези мигове, за които си спомняме с усмивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *