HARD BUBBLY COLLECTION СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА НА НАПИТКА’2021

Pick your fun
Fun Wine

НОВАТА “HARD BUBBLY COLLECTION ™” НА FUN WINE®Е ПОБЕДИТЕЛ В ГОДИШНИЯ КОНКУРС  НА BEVERAGE TESTING INSTITUTE ЗА НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА НА НАПИТКА’2021

Hard Bubbly Collection има „интелигентен, енергичен и анимиран дизайн“, по който със сигурност ще обърнете главите си. Серията Better For You използва „простота в изразните средства на графичното изкуство, която наистина работи“, това са бутилки, които правят изявление. И то е:качество!

Novi botilki cover

На проведения от Института за тестване на напитки в Чикаго САЩ конкурс, Hard Bubbly Collection на Fun Wine спечели наградата за Най-добра опаковка на напитка’2021. Бутилките са проектирани от международно признатия POP и Graffiti художник Мигел Парадес.

BEVERAGE TESTING INSTITUTE

За престижната награда всяка година се борят много силни марки. Журито, съставено от разнообразна група от експерти: дистрибутори, магазини, дизайнери и потребители, определя кое привлича вниманието на потребителите. Всеки член на журито прави самостоятелна оценка, като разглежда всеки продукт поотделно и независимо от останалите в дадена категория. Крайната оценка се прави по следните критерии: артистичност, свежи и оригинални концепции и изпълнение; графичен дизайн, изображения, текст и тяхното подреждане; форма, текстура и маса; стил и връзка на елементите с характера на продуктите и неговото проектирано изображение; функционални иновации, технологични, прагматични и дизайнерски пробиви.

Магията на Fun Wine идва не само от артистичното представяне на всяка бутилка, но и от дръзките и освежаващи вкусове, които предлага. През 2018 г. Fun Wine спечели награда за най-добър дизайн на напитка в САЩ, което е напълно логично, тъй като всяка бутилка е произведение на изкуството.

С новите си алуминиеви бутилки от 330 мл, FUN WINE представиха за първи път в света невероятна и удивителна концепция за опаковане във винената индустрия като алтернатива на кеновете – премиум алуминиева арт бутилка от 330 мл, 100% рециклируема и създадена специално за съхранение на вино с различни характеристики.

Новата “Hard Bubbly Collection“ ще бъде на разположение на българските потребители през 2021г. В момента Fun Wine се предлага в 750 мл стъклени  арт бутилки и 250 мл тънки кенове.

###

За Fun Wine –  Hard Bubbly Collection – Better for you

Hard Bubbly Collection на Fun Wine от серията „По-добро за Вас“ са нискоалкохолни (5.5%), нискокалорични (от 39kcal на 100мл), натурално ароматизирани пенливи и ежедневни винени напитки с освежаващи и дръзки вкусове, предлагани в запомнящи се артистични бутилки и кенове, съчетаващи отличителното изкуство, мода и музикална култура на Маями. Продуктите се вписват в световната тенденция за здравословен начин на живот и се произвеждат само с натурални и естествени съставки без глутен във веган сертифициран завод. За повече информация, моля посетете https://funwine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *