FUN WINE СПЕЧЕЛИ 6 ЗЛАТНИ И 3 СРЕБЪРНИ МЕДАЛА НА КОНКУРСА НА F&BM’ 2020

AWARDS FW
logofw

HARD BUBBLY COLLECTION ™ СПЕЧЕЛИ 9 МЕДАЛА В ПРЕСТИЖНИЯ КОНКУРС  НА FOOD & BEVERAGE MAGAZINE – PR% F AWARDS’2020

На проведения в Лас Вегас конкурс, Fun Wine беше удостоен с  6 златни и сребърни медала за вкусови качества и 3 златни отличия за дизайн

Наградите ще бъдат получени на специално издание на PR% F Awards’2020 на 16 февруари 2021 г., което ще бъде наблюдавано от  повече от 12 милиона потребители и читатели.

Джо Пелег, основател и главен изпълнителен директор на Fun Wine, заяви „Ние сме развълнувани, че за толкова кратко време се превърнахме в най-бързо развиващата се и харесвана марка ароматизирани винени напитки в САЩ и продължаваме нашия бърз растеж на пазара на всички континенти. Благодаря за изключителната подкрепа на всички наши фенове!”

Новата “Hard Bubbly Collection“ ще бъде на разположение на българските потребители през 2021г. В момента Fun Wine се предлага в 750 мл стъклени  арт бутилки и 250 мл тънки кенове.

# # #

За Fun Wine –  Hard Bubbly Collection – Better for you

Hard Bubbly Collection на Fun Wine от серията „По-добро за Вас“ са нискоалкохолни (5.5%), нискокалорични (от 39kcal на 100мл), натурално ароматизирани пенливи и ежедневни винени напитки с освежаващи и дръзки вкусове, предлагани в запомнящи се артистични бутилки и кенове, съчетаващи отличителното изкуство, мода и музикална култура на Маями. Продуктите се вписват в световната тенденция за здравословен начин на живот и се произвеждат само с натурални и естествени съставки без глутен във веган сертифициран завод. За повече информация, моля посетете https://funwine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *