FRIENDS FUN WINE™ ПОЛУЧИ НАГРАДИ И ВИСОК ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЙТИНГ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ЗА ВИНО’2018 НА TASTINGS.COM В ЧИКАГО, САЩ

Cover.FFW_.awards.Chicaho

FFW.logo2018Кокос Шардоне, Ягода Москато и Червена Сангрия спечелиха сребърни и бронзови медали

в категория “Ароматизирано вино и винени коктейли”

МАЯМИ, ЧИКАГО, НЮ ЙОРК, 20.05.2018 –  След успешното представяне на новите дизайнерски арт бутилки  FRIENDS FUN WINE™, вдъхновени от графитите, Кокос Шардоне, Ягода Москато и Червена Сангрия получиха сребърни и бронзови медали в категория “Ароматизирано вино и винени коктейли”на световното първенство за вино на Tastings.com, организирано от Beverage Testing Institute.

„Ние разработихме Fun Wine, за да направим виното по-достъпно за любителите му по целия свят и то се превърна в международен успех”, каза Джо Пелег, изпълнителен директор на Friends Beverage Group. “Положителните отзиви, които получаваме непрекъснато свидетелстват, че потребителите търсят нов и вълнуващ начин за пиене на вино – нови и дръзки вкусове, на които да се наслаждават навсякъде. Ние продължаваме да въвеждаме иновации в тази категория напитки, като разработваме нови продукти и навлизаме на нови пазари по целия свят. ”

Световното първенство за вино в Чикаго е най-старото международно състезание за вино в САЩ. Винените напитки във всяка от категориите се оценяват от обучен персонал на Tastings.com, съчетан с водещи професионалисти в областта на виното, търговци на дребно и ресторанти, използвайки последователна собствена методология, разработена в сътрудничество с университета Корнел.

Coconut Silver Text

Strawberry Silver Text

Sangria Bronze

Днес Fun Wine™ се предлага в повече от 30 страни, включително САЩ, Европа, Азиатско-тихоокеанския регион, Северна и Западна Африка и Латинска Америка.

За повече информация, моля посетете https://advantis.bg/friends-fun-wine/ и следвайте Friends Wine Wine™  във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter.

# # #

За Friens Fun Wine™

Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен FRIENDS FUN WINE™ спечелиха „Изборът на потребителя“ за най-добър продукт в категория вино и наградите – „Най-иновативен винен продукт“ и „Най-добър дизайн на опаковка“ на международното изложение „ВИНАРИЯ 2018“. Те са отличени с Диплом за „Най-добра опаковка“ на деветия национален конкурс за най-добра опаковка “ПРИЗПАК 2017”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *