FRIENDS FUN WINE™ – НОВОТО ВИНЕНО ИЗКУШЕНИЕ

НОВОТО ВИНЕНО ИЗКУШЕНИЕ

Световна премиера на най-актуалната и модерна напитка, едновременно в САЩ и в Пловдив? Някои биха казали, че това не е възможно, но Friends Fun Wine™ дебютира за Европа именно в България, благодарение на пловдивска компания. Friends Fun Wine™ са нискоалкохолни, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум винени коктейли в кен и в арт бутилки, произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар, глутен или изкуствени добавки.

Виното е свещена напитка присъща на боговете. То е иедно от най-старите медицински средства, познати на човечеството. С огромнитеусилия на лекари, биолози, учени от различни страни в областта наздравеопазването, през последните няколко десетилетия вече е научно доказано –виното и напитките на винена основа имат превантивен ефек срещу редица болестии заболявания. Този факт става известен като „френския парадокс” -потреблението консумиращи редовно вино и винени напитки страдат с до 25%по-малко от сърдечно-съдови проблеми. Резултатите от всички изследвания,провеждани в света са едни и същи. Най-ниска смъртност от сърдечни заболяванияима в Средиземноморския басейн, където консумацията на вино е почтизадължителна, а самата напитка и отношението към нея са превърнати в култ.Освен това, най-голям профилактичен ефект виното дава, когато то се консумирапо време на хранене. Освен всичко друго напитките на винена основа са перфектенначин без да приемаме излишни лекарства и препарати да се предпазим отнастинките и зимните вируси.

Сега Friends Fun Wine™ събира всички качества навиното и неговите лечебни и терапвтични свойства в един нов продукт – „вино сниско съдържание на алкохол“ Friends Fun Wine™ са в пълен унисон с най-новитесветовни тенденции при напитките и създава продукт, притежаващ както вкусът икачество на класическите вина и винена култура, така и авангардния дизайн ипослание на новия век и модерното поколение. Целият свят е луд по уникалнитенапитки. Серията Friends Fun Wine™ получи 3 награди и висок положителен рейтингна Световното първенство за вино’2018 на Tastings.com в Чикаго, САЩ, а предидни спечели в Ню Йорк, САЩ наградата за „Най-добър дизайн на опаковка“. Теспечелиха „Изборът на потребителя“ за най-добър продукт в категория вино инаградите – „Най-иновативен винен продукт“ и „Най-добър дизайн на опаковка“ намеждународното изложение „ВИНАРИЯ 2018“. Продуктите бяха отличени с Диплом за„Най-добра опаковка“ на деветия национален конкурс за най-добра опаковка“ПРИЗПАК 2017”.

Това, което прави Friends Fun Wine™  предпочитан избор на всички активни, съвременнии енергични хора са фантастичните вкусове, вложените 100% натурални съставки, ниското алкохолното съдържание (6%) иоще по-малкото калории (само 75kcal). Точно тези потребители са готови  да експериментират с вкусовете, но никога скачеството. Марката следва най-новите тенденции и не спира да се развива, кактосе развиват и предпочитанията на потребителите. Удобната опаковка в бързоохлаждащ се и 100% рециклируем кен от 250 мл кен прави Friends Fun Wine™най-добрият избор за всяка ситуация и забавление. От лятото на 2018г. FriendsFun Wine™ предложи на любителите на винени напитки в България  арт продукт, като създаде зашеметяващибутилки с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис.Новатаколекция на Friends Fun Wine™  e истинскаексплозия от цветове и оригинални комбинации, игриви и забавни елементи,изпълнени с много заряд и супер настроение. Виното и забавленията, катовдъхновение е показано в новите арт бутилки с много фантазия и стил. FriendsFun Wine™  доказа, че една бутилка можеда бъде изкуство, което да провокира оригинални решения и различни гледни точкиза мода, стил и начин на живот. Дизайнът на новите бутилки позволява ииндивидуални начини за последваща употреба у дома и офиса и им създаваколекционерска стойност.

Вкусовете и неповторимите аромати са това, коетопревръща Friends Fun Wine™ в най-модерната и нова лайфстайл напитка.Единственото в света Кафе-вино в два варианта: Еспресо-Каберне иКапучино-Шардоне, както и неповторимите Кола-вино и Шардоне с кокос. Палитратаот екзотика се допълва от Москато с Ягода, Москато Праскова и Червена сангрия.Всички напитки от серията са с впечатляващ и индивидуален вкус, с нискосъдържание на алкохол, нискокалорична и не носят чувство за умора следконсумация. Препоръчват се добре охладени и споделени с приятели. Friends FunWine™  са точното допълнение към всякозабавление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *