Advantis

 • Доставка на поръчана стока
  Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършвa със „Спиди” АД.
  Доставки се извършват само на географската територия на България. При доставката получателят подписва разписка за приемо-предаване, който удостоверява точното изпълнение на поръчката. За всяка поръчка получателят може да се възползва от услугата „Проверка преди плащане“ безплатно.
  Сроковете за доставка на поръчките зависят от „Спиди” АД и от населеното място за доставка. Обичайно доставките се получават до 24 часа, ако поръчката е приета до 13.00 часа и до 48 часа, ако поръчката е получена след 13.00 часа.
  Възможностите за доставка могат да бъдат променяни от Дружеството по всяко време. При извънредни обстоятелства Дружеството си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира Потребителя.
  Стоките се доставят на получателите на ръка срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на лицето, извършващо доставката) се доставят до входа на сградата. При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:
  а. за служебен адрес – на лице с месторабота на адреса, като се отбелязва името на лицето, получило пратката.
  б. за домашен адрес – на член на домакинството, като се отбелязва името на лицето, получило пратката.
  При невъзможност за връчване на пратката, не по вина на Дружеството или куриера, лицето, извършващо доставката, се обажда на посочения от Клиента телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера Клиентът може да получи поръчката. При невъзможност за връчване на пратката не по вина на Дружеството или куриера и невъзможност да се установи контакт с Клиента, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява.
0
  0
  Вашата количка
  Количката е празна