…..AND THE “OSCAR” GOES TO………FRIENDS FUN WINE

Friends-Wine-Wine-Nominated-Award-1

Скъпи приятели и партньори,

с радост бихме желали да споделим една вълнуваща новина с вас!

С удоволствие и удовлетворение ви информираме, че Friends Wine Wine е номиниран за „Най-красив дизайн на опаковка на напитка в САЩ“ за 2018г на конкурс, организиран от авторитетното списание Beverage Industry Magazine. Това е престижна награда и за нея всяка година се борят много силни марки. Номинациите за тази година са:

    1. Jägermeister miniature shots
    1. Brew Dr. Kombucha cans
    1. Sprite summer edition collection
    1. 4. Friends Fun Wine Art graffiti bottles, проектирани от международно признатия POP и Graffiti художник Мигел Парадес.
  1. Michelob ULTRA bottles

Тази номинация, съчетана с 3-те получени награди за вкусови качества от Световното първенство за вино в Чикаго 2018, както и много други престижни награди, ясно показва, че само за няколко месеца на американския и глобален пазар Friends Fun Wine се превърна в позитивна и градивна сила, която поставя нови жалони при напитките, забелязва се, и за нея се говори навсякъде.

Моля, помогнете ни с гласуването в Beverage Industry Magazine, ако мислите, че ние заслужаваме!

Моля, кликнете върху линка по-долу и гласувайте за нас, като кликнете върху малкия кръгъл бутон вдясно от снимката на Friends Fun Wine и след това кликнете върху бутона SUBMIT! (Преди това на GDPR Policy моля натиснете ACCEPT)

https://www.bevindustry.com/package-poll-2018

Гласуването е отворено до 24.00 часа, вторник, 6-ти ноември. Не се колебайте да разпространите тази молба сред вашите приятели, ако те също харесват нашия продукт.

Благодаря !

 

Friends Fun Wine Bulgaria

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *