С ИЗПОЛЗВАНЕТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СВЕТА НА MONK FRUIT В НОВАТА “HARD BUBBLY COLLECTION ™” FUN WINE®

Novi botilki cover

С ИЗПОЛЗВАНЕТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СВЕТА НА MONK FRUIT В НОВАТА “HARD BUBBLY COLLECTION ™”, FUN WINE® ВЗРИВИ ВИНЕНАТА ИНДУСТРИЯ, КАКТО И ПУСНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИНО В 330 МЛ ЕДНОКРАТНИ АЛУМИНИЕВИ БУТИЛКИ

РАЗПОЛОЖЕНАТА В МАЯМИ КОМПАНИЯ ЩЕ ПУСНЕ НОВАТА СЕРИЯ “BETTER FOR YOU” ПРЕЗ 2021Г В САЩ, В БЪЛГАРИЯ И В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ

FUN WINE®, иновативната марка, пионер в категорията „Ароматизирани пенливи вина с ниско съдържание на алкохол” обяви стартирането на нова тенденция с новата си колекция от напитки „Hard Bubbly™“ с натурална съставка, невиждана досега във винената индустрия – MONK FRUIT. Пенливите ежедневни винени напитки включват и три нови вкуса – Peach Passion Moscato ™, Cappuccino Chardonnay ™ и Espresso Cabernet ™, заедно с настоящите наградени фаворити – Coconut Chardonnay ™, Strawberry Rose Mocato ™ и Sangria.

FUN WINE® FFW
FUN WINE®

И шестте вкуса FUN WINE съдържат 59 калории на 150мл. Това е двойно по-ниско калорично съдържание от традиционното вино и най-ниското в света за винен продукт с 5.5% Алк. Продуктите се произвеждат само с натурални и естествени съставки без глутен във веган сертифициран завод в Европейския съюз, вписващи се в тенденцията за здравословен начин на живот. Новата колекция ще бъде пусната на пазара в САЩ и в световен мащаб през 2021г.

Джо Пелег, основател и главен изпълнителен директор на FUN WINE, заяви „Ние сме развълнувани, че за толкова кратко време се превърнахме в най-бързо развиващата се марка ароматизирани винени напитки в САЩ и продължаваме нашия бърз растеж на пазарите на шест континента – Азия, Африка, Австралия, Европа и Северна и Южна Америка.”

С новите си алуминиеви бутилки от 330 мл, FUN WINE представиха за първи път в света невероятна и удивителна концепция за опаковане във винената индустрия като алтернатива на кеновете – премиум алуминиева арт бутилка от 330 мл, 100% рециклируема и създадена специално за съхранение на вино с различни характеристики.

В момента FUN WINE се продава в 750 мл стъклени  арт бутилки и 250 мл тънки кенове.

FUN WINE®
FUN WINE®

За Fun Wine

Колекцията на Fun Wine „ПО-ДОБРО ЗА ВАС“ са нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани пенливи и ежедневни винени напитки с освежаващи и дръзки вкусове, предлагани в запомнящи се артистични бутилки и кенове, съчетаващи отличителното изкуство, мода и музикална култура на Маями.

За Advantis Co Ltd.

Адвантис Ко ЕООД е официален представител и вносител на Fun Wine™ за България и други страни в региона. Седалището и е в гр. Пловдив.

+359 879 162 951

[email protected]

https://advantis.bg/friends-fun-wine/

https://www.facebook.com/Fun.Wine.Bulgaria/