СПЕЦИАЛНОТО ИЗДАНИЕ НА СПИСАНИЕ EVA – EVA COOK BOOK ПРЕДСТАВИ FUN WINE™

Водещото на българския пазар луксозно списание EVA  представи на своите читатели в специалното си издание за добра храна и напитки EVA COOK BOOK 2017 новата хитова напитка FUN WINE. На планетата на гурманите няма нищо скучно – всяка глътка или хапка носи удоволствие.

Глътка FUNтастично забавление

FRIENDS FUN WINE™ - The New Lifestyle Drink2
Иновативните, нискоалкохолни, нискокалорични и натурално ароматизирани вина в кен Fun Wine са разработени от Friends Beverage Group, разположена в Маями. Компанията положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които се реализират под марката Friends Fun Wine – The New Lifestyle Drink. Преди 5 години Friends Beverage Group първа в света идентифицира потребителското търсене на нови начини за пиене на вино и в резултат на това демократизира лозаро винарската индустрия, революционизира винопроизводството и e една от първите, които създаде винен продукт в кен, привлекателен по целия свят. Тя е и първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе.

FRIENDS FUN WINE™ - The New Lifestyle Drink

Новата категория напитки осигурява непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса и в последните 18 месеца позволи на потребителите в пет континента и 30 държави да консумират вино навсякъде по нов и освежаващ начин. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен или изкуствени добавки.
www.FUNwine.com

FFW-EVE

АДВАНТИС КО ЕООД Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА FRIENDS FUN WINE™ ЗА БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ 11 СТРАНИ НА БАЛКАНИТЕ.

За контакти: Advantis co Ltd., тел.:+359 879 162 951funwine@аdvantis.bg, www.advantis.bg
www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *