ПРОЛЕТ ПУКНА, НИЕ НЕ! ПРОМОЦИОНАЛНА ОНЛАЙН АКЦИЯ #SayYesToFUN

ПРОМОЦИОНАЛНА ОНЛАЙН АКЦИЯ #SayYesToFUN

С цел максимална безопасност за здравето Ви и за да не се лишавате от любимите ви напитки, Ви препоръчваме онлайн поръчки. Какво прави едно питие любимо? Преживяването, лудата идея и правилните съставки.

Микс от премиум френско вино в индивидуално и удобно кенче и арт бутилка. Дръзки и неповторими вкусове със 75 калории, 6% алкохол, без добавена захар, без глутен, без изкуствени добавки, 0 мазнини и с мехурчета за повече FUN! Без аналог в България.

Fun Wine е отвсякъде FUN, а за забавленията няма измислени граници. Продължаваме да се грижим за вашето добро настроение и от разстояние!

#SayYesToFUN е израз на желанието ни да направим достъпа му по-безопасен, по-лесен и по-евтин в тази извънредна ситуация.

#SayYesToFUN е подкрепена от Friends Beverage Group и е проява на уважение и разбиране към затрудненията на българските граждани.

Акцията е валидна само за ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на кенове и арт бутилки на специална цена от 2.99 лв. и 8.99лв. Fun Wine™ не е просто вино, това е вино за приятно прекарано време, даже и по време на извънредно положение ! 🙂 Fun Wine™ идва при теб, на един клик разстояние!

Поръчайте онлайн ?
➡️ https://goo.gl/FAWkWP ⬅️ #SayYesToFUN

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *