ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! НОВИЯТ СЕЛМАКС® КОФЕИН – ВДЪХНОВЕН ОТ НАТУРАЛНАТА СИЛА И ЕНЕРГИЯ НА КАФЕТО

Cover.pic BG

Щастливи сме да споделим, че за по-малко от година новата специализирана противопърхотна серия шампоани Selmax® спечели признанието на българските и европейски потребители като предпочитано и ефективно решение на проблемите на косата и скалпа. Признателни сме на всички наши клиенти и партньори за доверието и високата оценка, която ни дават ежедневно.

След успеха на първите два продукта, допълваме серията с нов иновативен шампоан, вдъхновен от натуралната сила и енергия на кафето.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ

SELMAX® CAFFEINE DUAL ACTION – STRENGTHENING ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

FOR NORMAL TO DRY HAIR

СЕЛМАКС® КОФЕИН – ЗАЗДРАВЯВАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ ЗА НОРМАЛНА КЪМ СУХА КОСА е целенасочен резултат от усилията за решаване на двата най-чести проблема на скалпа – пърхотът и косопадът. Мощната комбинация от 1% селенов сулфид, кофеин и витамин B3 (ниацин) отстранява и предотвратява появата на пърхот, като същевременно заздравява скалпа, намалява косопада и стимулира растежа на косата.

СЕЛМАКС® КОФЕИН е заздравяващ противопърхотен шампоан с двойно действие и оптимално pH, който се грижи едновременно за косата и скалпа. Намалява и предотвратява видимите люспи и сърбежа, причинени от пърхот още след първата му употреба. Обогатен допълнително с кофеин и витамин B3(ниацин) въздейства благоприятно и върху косата. Кофеинът подхранва и заздравява всеки косъм от корена до върха и стимулира растежа на косата. Витамин B3 стимулира микроциркулацията на скалпа. Косата е по-здрава и силна от корените, а растежът се ускорява. Скалпът е без пърхот, а косата става чиста, по-здрава и енергична.

На българския пазар СЕЛМАКС® КОФЕИН идва на достъпна цена в практична двуезична (BG,EN) първична и вторична опаковка с модерен и грабващ вниманието дизайн. Обещава приятен и свеж аромат. Подходящ, както за мъже, така и за жени. Дерматологично тестван продукт, произведен в ЕС.

Selmax Caffeine.web. 1

Премиерата на СЕЛМАКС® КОФЕИН С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ ще бъде едновременно при всички партньори на Адвантис. Новият иновативен продукт ще насърчи грижата на професионалистите в аптеките и дрогериите да предложат достъп на своите клиенти до една от най-качествените и ефективни глобални формули против пърхот и косопад на достъпна цена.

Дермокозметичната серия противопърхотни шампоани Selmax® със съдържание на 1% селенов сулфид e модерно, дерматологично тествано и ефективно решение на проблемите на косата и скалпа, специално разработена върху доказана формула, издържала изпитанието на времето.

Selmax® отговарят на всички европейски и световни изисквания за безопасност. Те са дерматологично тествани, съответстват на Регламент 1223/2009 ЕС, нотифицирани са в Cosmetic Product Notification Portal (CPNP) и следват всички изисквания за продажба. Заради възможността потребителите да получат компетентна и професионална информация от специалист, Selmax® се реализират в търговската мрежа само в аптеки и дрогерии.

Selmax Caffeine.web. 2

bez broblem

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *