ОЦЕНЕНА НА 90 МИЛИОНА ДОЛАРА, FUN WINE COMPANY ПЛАНИРА ДА СТАНЕ ПУБЛИЧНА

Fun Wine

logofw

06.01.2022г. Маями, САЩ, Съобщение

Fun Wine Company приключи кръг на финансиране от 90 милиона долара. Инвеститорите включват Avon Road Partners, Cedarview Capital Management и Ross Family Trust, заедно с частен инвеститор. Новото финансиране идва преди плана на Fun Wine за публично предлагане през 2022 г.

Fun Wine Company работи с Manhattan Street Capital за публично предлагане на Регламент A+, което подлежи на одобрение от SEC, планирано за Q1 2022 г на NYSE. През 2021 г. Fun Wine продължи силното си и бързо развитие с ръст в продажбите от 194%. (Източник: Impact Databank)

Със седалище в Маями, The Fun Wine Company произвежда и предлага на пазара нискоалкохолни, нискокалорични, леко газирани, ежедневни винени напитки в портфолио от вкусове, разпространени на шест континента. Fun Wine Company съчетава вълнуващи вкусове с уникални аромати в артистични стъклени бутилки, алуминиеви рециклируеми бутилки и кенове. Успехът на Fun Wine Company е изграден върху четири стълба: вкус, иновация, цена и изкуство. Фокусирана върху премахването на суетата, често свързана с консумацията на традиционното вино, Fun Wine Company прави виното забавно за консумация от всяка възраст, като същевременно поддържа цените достъпни за масовия потребител.

За Fun Wine Company Hard Bubbly & Café Grafitti Collections – Better for you

Fun Wine Company e създадена през 2013 година от професионалисти с над 30 години опит във винената индустрия, водени от страстта за създаване на продукти, които са по-здравословни и лайфстайл. Продуктите се вписват в световната тенденция за здравословен начин на живот и се произвеждат само с натурални и естествени съставки без глутен във веган сертифициран завод. Fun Wine Company е водеща при преформулирането на конвенционалните навици за консумация на напитки. Като пионер, това е сериозна заявка от страна на компанията да бъде и остане лидер в настъпващата нова ера в питейната и винена индустрия.

 

За Advantis Co Ltd.

Адвантис Ко ЕООД е официален представител и вносител на Fun Wine™ за България и други страни в региона. Седалището и е в гр. Пловдив. https://advantis.bg/

Advantis Co Ltd.

+359 879 162 951

[email protected]

https://advantis.bg/friends-fun-wine/

https://www.facebook.com/Fun.Wine.Bulgaria/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *