ОНЛАЙН АКЦИЯ #SayYesToFUN! ЗАПОЧВА НОВОТО FUN WINE ПРИКЛЮЧЕНИЕ В КЕН!

ОНЛАЙН АКЦИЯ #SayYesToFUN

ПОДАРЕТЕ на себе си или приятел едно „лудо“ преживяване за сетивата с новаторите в НОВИЯТ СВЯТ НА НАПИТКИТЕ. Най-новият и модерен световен тренд е в България. Пробвайте нещо ново, чупещо стереотипите! Време е за удоволствия и забавление с FUNтастични аромати и дръзки вкусове. Насладете се на новият хит от Маями! Просто се отворете към новото, опитайте и ще разберете!

ОНЛАЙН АКЦИЯ #SayYesToFUN

ЗА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ В ЖИВОТА И ЖАДНИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ

ЗАПОЧВА НОВОТО FUN WINE ПРИКЛЮЧЕНИЕ В КЕН!

#SayYesToFUN
#SayYesToFUN

САМО СЕГА-ограничени количества за дегустация на неустоимо ниска цена от 2.50 лв! Изкусителен микс от премиум френско вино с неповторим вкус само в 75 калории, ниско съдържание на алкохол, без добавена захар, без глутен, без изкуствени добавки, 0 мазнини, с мехурчета за повече FUN и с 6 международни награди досега!

ОСТАВА САМО УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ПИЕНЕТО И СПОДЕЛЯНЕТО!

Поръчайте онлайн ?

➡️ https://goo.gl/FAWkWP ⬅️ #SayYesToFUN ?

# # #

Friends Fun Wine™ е новата, иновативна глобална лайфстайл марка на активните хора, които търсят забавление навсякъде. Ако сте позитивен и динамичен, модерен и интересен, пътешественик и изследовател, вашата напитка е Fun Wine™. Fun Wine е отвсякъде FUN, а за забавленията няма измислени граници.

#SayYesToFUN е израз на желанието ни да направим достъпа на българите до най-новите и иновативни световни напитки по-лесен, да  помогнем за откриването на нови и интересни питиета и да подпомогнем изграждането на вкусов профил, така че да не пазаруваме напитки, които не са по наш вкус.

#SayYesToFUN е подкрепена от Friends Beverage Group и е проява на уважение и комлимент към българските потребители. Акцията е валидна само за ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на кенове на специална цена от 2.50 лв. и е в сила до 30.04.2019г или до изчерпване на дегустационните количества.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *