НОВОТО ИЗКУСТВО ВЪВ ВИНОТО: ВИНО С ВКУС НА КАФЕ В КЕН!

ОРИГИНАЛНАТА ИНОВАТИВНА НАПИТКА КОМБИНИРА ЛЮБИМОТО ДНЕВНО ПИТИЕ С НАЙ-ПОПУЛЯРНОТО ВЕЧЕРНО ПИТИЕ

FRIENDS FUN WINE™ ВЪВЕЖДА ПЪРВОТО И ЕДИНСТВЕНО В СВЕТА COFFEE-WINE™ В БЪЛГАРИЯ

Всеки се нуждае от освежаване и сладки приказки с колеги или приятели. „Да се срещнем за по едно кафе? Или може би чаша вино за релаксация?“ Не можем да решим… Вече няма нужда да се двоумим, защото сега имаме възможност да се насладим и на двете заедно в един кен – Coffee-Wine™, благодарение на Friends Fun Wine™.

Американският винопроизводител Friends Beverage Group LLC, който създаде новата напитка, комбинирайки за първи път в света кафе и вино, навлезе на европейския пазар през България с българския си партньор Адвантис Ко ЕООД.

С Coffee-Wine™, Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Fun Wine“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ –  The New Lifestyle Drink ™.  Това е  иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия.

FFW2

Friends Fun Wine™ са нискоалкохолни (6% Alc/Vol), нискокалорични (само 75-94 кcal на чаша) леко шампанизирани вина в удобен, лесно преносим, 100% рециклируем и бързо охлаждащ се кен от 250 мл, равностоен на две чаши. Кеновете са със специално вътрешно покритие, което запазва вкуса.

Coffee-Wine™ предлагат нов и неповторим вкус, който трудно се описва, той трябва да се преживее. Coffee-Wine™ се представя в два варианта: от червен сорт грозде – КАБЕРНЕ ЕСПРЕСО и от бял сорт грозде – ШАРДОНЕ КАПУЧИНО.

ТОВА Е КАФЕ ФАНТАЗИЯ! ТОВА Е ВИНЕНА РЕВОЛЮЦИЯ! ТОВА Е КАФЕ!

ТОВА Е ВИНО! ТОВА Е ПЪРВОТО И ЕДИНСТВЕНО COFFEE-WINE™!

КОЛЕКЦИЯТА НА FRIENDS FUN WINE™  СЕ ДОПЪЛВА ОТ

MOSCATO ЯГОДА, MOSCATO ПРАСКОВА И ЧЕРВЕНА САНГРИЯ.

СВЕЖ ВКУС НА ВИНО И ПЛОДОВ АРОМАТ В СИМПАТИЧЕН КЕН.

FFW3

Fun Wine™ Moscato са елегантно съчетани с ягоди или праскови за постигането на перфектен аромат и вкус. Те съдържат висока концентрация на антиоксиданти и флавоноиди като в червеното грозде, което ги прави полезни, също както червеното вино.

Fun Wine™ Червена Сангрия е съчетание от тъмнината на червени гроздови зърна, комбинирани с цветността на тропически плодове и канела.

Fun Wine™ са произведени чрез традиционна ферментация от висококачествено грозде, добито от Южна Франция. Рецептурите са патентовани.

Fun Wine™ в кен са предназначени за активните съвременни хора над 18 години, които постоянно са в движение – енергични, социални и жизнени, търсещи забавление в ежедневието. Желанието да сбъдне мечтата на новото поколение за нов, различен и по-забавен начин на живот, формира концепцията за Friends Fun Wine™ – напитка, която без ограничения и забрани се използва навсякъде масово, както и по време на движение. Напитка с впечатляващ вкус, с ниско съдържание на алкохол, нискокалорична и без чувство за умора след консумацията ѝ.

Fun Wine™ в кен е идеалният спътник и освежаващо допълнение на всяко празненство, барбекюта, плажни партита, край басейна, танцови забави, на лодки, яхти и круизи. Удобен и подходящ за ресторанти, нощни клубове, театри,  кафенета, хотели, магазини, спортни събития, концерти, при пътуване – авиокомпании, бензиностанции, автобуси, коли, влакове. Идеален за консумация на открито или в движение, както и у дома.

Fun Wine™  е съвкупност от съвременния стил на култура на хранене и мислене, който насърчава потребителите да приемат Fun Wine™ като част от забавни и различни преживявания, а не просто като напитка или храна. Fun Wine™  създава ново поколение с по-специфично отношение и подход към виното, което търси различното преживяване в ежедневието. За това допринася и вълнуващата визия на продуктите.

Fun Wine™ е водеща напитка в развлекателната категория, която не е съществувала до сега. Fun Wine™ не е просто вино, това е вино за приятно прекарано време.

“Гордеем се, че сме първата компания, която пусна на пазара линията Friends Fun Wine™ и нямаме търпение да представим нашите нови продукти на обичащите забавлението почитатели в България.Това е фантастичен продукт, който превзе  САЩ като буря и със сигурност и в България хората ще го обикнат.”

,заяви изпълнителният директор на компанията Джо Пелег, след подписване на договора.

Friends Fun Wine™ вече са достъпни в България. Навлизането на иновативните напитки на родния пазар започна от Пловдив и предизвика висок интерес. За  кратък период от време на новата напитка се довериха супермаркети, вериги бензиностанции, специализирани магазини за алкохол, клубове, bar & grill заведения, 4 и 5 звездни хотели. Friends Fun Wine™ със сигурност ще впечатли любителите на развлеченията. Join the FUN! ™

За световните тенденции в културата на хранене.

В развитите страни има ясно изразено бързо и устойчиво увеличение на любителите  на вино. Потреблението на вино се трансформира и като образ и възприемане на класическата напитка. То вече не е запазено само за специални случаи и специални места, за да се насладим на вкуса му, както се смяташе досега. Вече няма запазени места и специални поводи за консумацията му. Отчетлива тенденция за 2016г. на най-големите винени пазари, каквито са САЩ, е виното да се поставя в кенове.

Нискоалкохолните напитки също са във възход в развитите страни по целия свят. Консумацията на вина от този клас в глобален мащаб нарастват със 70% за година.

Повишеното търсене се обуславя и от по-малките здравни рискове за консумиращите по-леката форма на напитката на Дионис. Практически рискът от развиване на алкохолна зависимост е сведен до нула, тъй като съдържанието на алкохол е 6%. Нискоалкохолните напитки са с положителен публичен имидж, тъй като се вписват в здравословния начин на живот на модерните хора и пряко се борят с алкохолната зависимост сред населението.

За Friends Beverage Group LLC

Friends Beverage Group LLC произвежда иновативни, нискоалкохолни, нискокалорични и натурално ароматизирани вина в кен чрез традиционна ферментация. Тя е първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка  вино и кафе. Рецептурите на напитките са патентовани. Компанията реализира продуктите си в супермаркети, ресторанти, барове, хотели, стадиони, бензионстанции и авиокомпании в САЩ. Напитките са разработени от Изпълнителния директор на компанията Джо Пелег – известен международен консултант на компании от хранително вкусовата промишленост в САЩ, Европа и Средния Изток. Организирал е най-голямото кошер събитие в света с изхранване на 30 000 посетители на ден. Friends Beverage Group LLC е основана през 2009 г. и е със седалище в Маями, Флорида, САЩ. www.funwine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *