НОВАТА ЛИНИЯ ОРИГИНАЛНИ И ИНОВАТИВНИ ВИНА FUN WINE С ПОРЕДНА ВИСОКА НАГРАДА НА „ВИНАРИЯ 2022“

FUN WINE С ПОРЕДНА ВИСОКА НАГРАДА НА „ВИНАРИЯ 2022“

FUN WINE ЯГОДА-МОСКАТО СПЕЧЕЛИ „ИЗБОРЪТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ“ ЗА НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ В КАТЕГОРИЯ ВИНО

На официалната церемония  по награждаване на участниците в конкурса „Изборът на потребителя“ , FUN WINE MOSCATO ROSE STRAWBERRY“ бе удостоен с плакет и грамота за НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ В КАТЕГОРИЯ ВИНО.

Посетителите бяха най-взискателното жури за продуктите в конкурса „Изборът на потребителя“. Официалната награда бе връчена в последния ден на Винария’2022, след проведено четири дневно допитване до посетителите на изложението.

„Щастливи сме, че за пореден път нашите оригинални, иновативни и дръзки вина са оценени високо от българските потребители. Радваме се, че любовта, с която ги създаваме, докосва почитателите на тези „божествени“ напитки. Сърдечно благодарим за изключителната подкрепа на всички наши фенове!”

# # #

За Fun Wine –  Hard Bubbly Collection – Better for you

Fun Wine са нискоалкохолни (5.5%), нискокалорични (от 39kcal на 100мл), натурално ароматизирани пенливи и ежедневни винени напитки с освежаващи и дръзки вкусове, предлагани в запомнящи се артистични стъклени и алуминиеви бутилки и кенове, съчетаващи отличителното изкуство, мода и музикална култура на Маями.  Fun Wine положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които осигуряват непринудена наслада от шест фантастични и смели вкуса и позволи на потребителите в пет континента и 30 държави да се наслаждават на виното навсякъде по нов и освежаващ начин. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено грозде от Южна Франция под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Продуктите се вписват в световната тенденция за здравословен начин на живот и се произвеждат само с натурални и естествени съставки без глутен във веган сертифициран завод.

За Advantis Co Ltd.

Адвантис Ко ЕООД е официален представител и вносител на Fun Wine™ за България и други страни в региона. Седалището и е в гр. Пловдив. https://advantis.bg/

Advantis Co Ltd.

+359 879 162 951

[email protected]

https://advantis.bg/friends-fun-wine/

https://www.facebook.com/Fun.Wine.Bulgaria/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *