НОВАТА ЛИНИЯ „ВИНО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ“ С ХЕТТРИК НА „ВИНАРИЯ 2018“

ФРЕНДС ФЪН УАЙН СПЕЧЕЛИ „ИЗБОРЪТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ“ ЗА НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ В КАТЕГОРИЯ ВИНО И НАГРАДИТЕ – НАЙ-ИНОВАТИВЕН ВИНЕН ПРОДУКТ И НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА ОПАКОВКА


В „Нощта на Златните ритони“, организирана от Националната лозаро-винарска камара в рамките на Винария 2018, ФРЕНДС ФЪН УАЙН бе удостоен с две специални награди:

– Най-иновативен винен продукт за вино в кен
Новият тренд на най-големите винени пазари е не бутилиране, а неговото консервиране. Опаковката е алуминиев кен или бутилка, която е най-устойчивият контейнер за напитки.

– Най-добър дизайн за Арт бутилки вино
От началото на 2018г. Friends Fun Wine предложи на любителите на винени напитки арт продукт, като създаде бутилки с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. (www.miguelparedes.com). Първото представяне на новия проект в Европа бе на Винария 2018, един месец след световната му премиера на Таймс Скуеър. Виното и забавленията като вдъхновение в изкуството е показано в новите опаковки с много фантазия и стил.

– „Кофиуайн Каберне-Еспресо“ спечели „Изборът на потребителя“ за
най-добър продукт в категория вино
Посетителите бяха най-взискателното жури за продуктите в конкурса „Изборът на потребителя“. Официалната награда бе връчена в последната вечер на Винария 2018, след проведено четири дневно допитване до посетителите на изложението. С благодарност към нашите клиенти, приятели и партньори!

Friends Fun Wine Light

За Friens Fun Wine:
Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен FRIENDS FUN WINE™ бяха отличени с Диплом за най-добра опаковка на ДЕВЕТИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА “ПРИЗПАК 2017”

За Friends Beverage Group LLC
Friends Beverage Group LLC произвежда иновативни, нискоалкохолни, нискокалорични и натурално ароматизирани шумящи вина в кен и в арт бутилки. Тя е първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе. Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които осигуряват непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса и в последните 18 месеца позволи на потребителите в пет континента и 30 държави да се наслаждават на виното навсякъде по нов и освежаващ начин. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен или изкуствени добавки. Компанията реализира продуктите си в супермаркети, ресторанти, барове, хотели, стадиони, бензионстанции и авиокомпании. Напитките са разработени от Изпълнителния директор на компанията Джо Пелег – известен международен консултант на компании от хранително вкусовата промишленост в САЩ, Европа и Средния Изток. Организирал е най-голямото кашер събитие в света с изхранване на 30 000 посетители на ден. Friends Beverage Group LLC е основана през 2009 г. и е със седалище в Маями, Флорида, САЩ. www.funwine.com

За Advantis Co Ltd.
Адвантис Ко ЕООД е официален вносител на Friends Fun Wine™ за България и други страни в
региона. Тя е част от групата дъщерни фирми на AD Global Ltd. в България и Великобритания.
Работи в съответствие със стандартите за добра дистрибуторска практика и притежава всички
европейски лицензи за внос, износ, съхранение и търговия, свързани с дейностите и. Седалището и е
в гр. Пловдив. https://advantis.bg/

За повече информация:
Advantis Co Ltd.
+359 879 162 951
[email protected]
https://advantis.bg/friends-fun-wine/
https://www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria/ 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *