НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА НАПИТКИ ПОСЛЕДВАХА НОВАТОРИТЕ В НОВИЯТ СВЯТ НА НАПИТКИТЕ

Fun.wine.new.2018-min

Здравейте FUNприятели,

Докато се впускаме в пролетта, производството на нискоалкохолни напитки е в пълeн разцвет с нови участници и нови разработки. Те потвърждават решението на Friends Fun Wine™ първи да разработи и развие тази нова категория напитки и да продължи да бъде лидер в този сегмeнт.

Бързо ориентирайки се в световната тенденция на бум на нискоалкохолните ароматизирани напитки и с цел разширяване на своите пазари, Кока Кола за първи път в нейната 130 годишна история създаде подобен на сода нискоалкохолен ароматизиран продукт, който ще бъде пуснат за първи път в Япония и съседните азиатски пазари, като след това ще разшири постепенно пазарите си. В зависимост от местните предпочитания “Chu-Hi ще бъде с алкохолно съдържание между 3% и 8%”.

Производителите на световно известната бира “Корона” също обявиха, че и те пускат нова нискоалхохолна ароматизирана напитка под името Refresca с алкохолно съдържание от 4.5%.

Лидерът в класическото винопроизводство в САЩ E & J Gallo обяви пускането на пазара на нискоалкохолна напитка, която съчетава вино с кафе. С нея, те ще се опитат да повторят успеха на Friends Fun Wine™, която първа в света пусна напитка, която съчетава кафе с вино преди 3 години.

Импулс за разработването на всички тези новосъздадени продукти са променящите се вкусове на потребителите в света и повишените изисквания към иновативни продукти от Милениум поколението.

За радост на българските активни и модерни потребители, на нашия пазар са на разположение продуктите на създателя и лидерът в новата категория напитки – Friends Fun Wine™. Серията напитки са нови за целия европейски пазар и за наша гордост, те първо пристигнаха в България. В тяхната цялост те нямат аналог в България и са в пълен унисон с най-новите световни тенденции при напитките.

Насладете им се! Join the FUN!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *