КОЯ Е ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ВАС АРТ БУТИЛКА FUN WINE?

НАПРАВИ СВОЯ ИЗБОР, СПОДЕЛИ ГО С ПРИЯТЕЛИ И МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ПЪРВИЯ,

КОЙТО МОЖЕ ДА И СЕ НАСЛАДИ!

Здравейте FUN приятели, приемете нашите комплименти с нашата анкета. Тя ще ви отнеме по-малко от минута, но ще помогне да се съобразим по-добре с вашите предпочитания. Като благодарност от наша страна ние ще бонифицираме положените от вас усилия. Участието в анкетата дава възможност на трима от Вас да се насладят първи в България на уникалните стъклени арт бутилки на част от новата колекция Friends Fun Wine, която ще пристигне след няколко месеца през 2018г.

За да участвате в анкетата, моля оставете коментар под поста, като изпишете името на напитката от серията арт бутилки Fun Wine, чиито дизайн ви харесва най-много.По желание може да ни споделите  и името на Fun Wine напитката, чиито вкус предпочитате. Не забравяйте да харесате и споделите играта и с вашите приятели. Следете нашата страница, за да сте сред първите, които ще узнаят името на победителите.

Те ще бъдат обявени на 30.04.2018. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип сред всички, които са били коректни и са спазили условията на играта!

 

FRIENDS FUN WINE™ – JOIN THE FUN!™

 

НАГРАДИ: „ИЗБОРЪТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ“ ЗА НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ В КАТЕГОРИЯ ВИНО’2018, НАЙ-ИНОВАТИВЕН ВИНЕН ПРОДУКТ’2018, НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА ОПАКОВКА’2018, НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА “ПРИЗПАК 2017” .

 

ПРАВИЛА НА АНКЕТАТА:

 

КОЯ Е ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ВАС АРТ БУТИЛКА FUN WINE?

ПРАВИЛА НА АНКЕТАТА: Организатор на анкетата „КОЯ Е ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ВАС АРТ БУТИЛКА FUN WINE?“ е „Адвантис Ко” ЕООД, гр. Пловдив,ул. Недялка Шилева 31, ЕИК: 115580147 официален вносител на Friends Fun Wine™. Участниците в Анкетата са длъжни да спазват официалните и условия, както следва:

Включвайки се в настоящата Анкета, участниците автоматично дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (имена, телефон, дата на раждане, e-mail или други) за цели, свързани с Анкетата, обявяване на печелившите, разпространението на наградите, както и последващи информационни кампании за актуални или предстоящи промоции, инициативи и други съобщения в полза на потребителя. Анкетата се организира и провежда на територията на Република България и се провежда на фен страницата на Friends Fun Wine във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria/. Продължителност на Играта от 23.03.2018 г. до 30.04.2018 г.

В Анкетата могат да участват всички физически лица на възраст над 18 години. С участието си, участниците безусловно декларират, че имат навършени 18 години и че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия, във връзка с участието в настоящата Анкета.

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие регистрацията в Анкетата впоследствие.

Всеки желаещ да участва в Анкетата трябва да посети Facebook страницата на Friends Fun Wine на адрес: https://www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria и да се запознае с Официалните условия и правила за участие. За да се включи в Анкетата, всеки участник трябва да сподели в пост името на напитката от серията арт бутилки Fun Wine, чиито дизайн му харесва най-много и по желание може да сподели и името на Fun Wine напитката, чиито вкус предпочита.

 

Наградата в Анкетата е:  Арт бутилка Friend Fun Wine 750мл с предпочетения от участника дизайн.

Трима от участниците ще имат възможност да спечелят. Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип – томбола, която ще се състои след приключването на Анкетата. Ще бъде излъчено предаване на живо с тегленето на печелившите участници на фен страницата на Fun Wine във Facebook. Резултатите от тегленето ще бъдат публикувани на Facebook в страницата на Friends Fun Wine до 48 часа, след като бъдат изтеглени. Печелившите участници трябва да потърсят наградата си в срок от 2 дни, като изпратят на лично съобщение на Facebook страницата на Friends Fun Wine необходимите данни – три имена, телефон и копие на официален документ, че са на възраст над 18 години. Организаторът няма ангажимент за предаване на непотърсени награди. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини извън неговия обхват или възможности, същият си запазва правото да награди печелившите с награда на сходна или по-висока стойност.  Печелившите ще бъде обявени на Facebook страницата на Friends Fun Wine: https://www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria до 48 часа след като бъде изтеглени. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на съответните посочени от тях профили във Facebook. Организаторът няма ангажимент за предоставяне на непотърсени награди. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 календарен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Дата на раждане; Имейл адрес; Телефон за връзка; Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него два работни дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в игри и/или анкети с награди и/или нарушават правилата и механизма на Анкетата, използват нецензурни думи и символи и/или думи на омраза ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава. Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно поради противоречие с нормативни изисквания, морала или добрите нрави.

За информация моля позвънете на тел: 0879 162 951.

В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена. Организаторът не носи отговорност за кандидатури за участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.Организаторът не носи отговорност, в случай че победителят е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ/деактивиран Facebook профил;. Организаторът на Анкетата не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции при изтичането на срока на Анкетата или по други подобни поводи. Същият не носи отговорност при прекратяване на Анкетата или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда. При възникване на спорове между Организатора и участниците те се решават чрез преговори или при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи. Организаторът си запазва правото да избира резервен победител, в случай че има съмнения за недобросъвестност и нарушаване на настоящите правила на Анкетата от страна на участника. С регистрацията си за участие в Анкетата участниците приемат тези официални правила и се задължават да спазват техните разпоредби. Всички отговори, публикувани след определения краен срок на Анкетата, нямат право на участие.

4 Comments on “КОЯ Е ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ВАС АРТ БУТИЛКА FUN WINE?”

  1. Wine bottle – Strawberry Moscato, и много бих искала да опитам COCONUT CHARDONNAY

  2. FRIENDS FUN WINE COCONUT CHARDONNAY

    Презентацията изглежда уникална. Разгледах вашия каталог и продуктите ме карат настина да се забавлявам. Кога ще бъдат пуснати за продажба тези арт бутилки ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *