„ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО БЕЗ ЗДРАВЕ ВСИЧКО Е НИЩО“ АКТУАЛНО И НОВО! ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

Small.can.cap.1

Превенцията е най-добрият начин да се опазим здрави. Сега е моментът да се подготвим за хигиенично и чисто пиене на любимите си напитки по време на ваканцията или почивката, а защо не и в ежедневието ни. Здраве, живот и хубаво време с хубава напитка никога не омръзват.

Много хора са изпълнени с оптимизъм и се радват на разхлабването на противоепидемичните мерки. За съжаление вирусът и други патогени все още са сред нас и съветът на експертите е висока хигиена в бъдеще.

С цел да подпомогнем хигиенните ни навици и да осигурим безопасна и чиста консумация на любимите ни напитки в кен, ние от Fun Wine Bulgaria осигурихме за българските потребители актуална и нова „Хигиенна приставка с тапа за чисто и безопасно пиене от кенове“. Приставката е два вида – за стандартни кенове с голям отвор и за тънки кенове с малък отвор.

Big.can.cap.2

АКТУАЛНО И НОВО! ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

ХИГИЕННА ПРИСТАВКА С ТАПА ЗА ЧИСТО И БЕЗОПАСНО ПИЕНЕ

Когато пием напитки от непочистени кенове, нашите устни влизат в пряк контакт с мръсотия, невидими микроби и вируси, които се натрупват върху повърхността на кеновете по време на съхранението им върху рафтовете на магазините и в автоматите.

Хигиенната приставка с тапа за чисто и безопасно пиене елиминира директния достъп на устните ни до вредни бактерии и вируси, а капачката предпазва отворения кен от навлизане на насекоми, особено оси и пчели, които могат да бъдат животозастрашаващи за хора с ужилващи алергии.

Хигиенната приставка с тапа е идеална за ежедневна употреба, препоръчителна за къмпинг, риболов, колоездене, плаване, туризъм, пикник, барбекю, партита, на плажа и др.

FUN WINE HYGIENIC CAN CAP

Позволява хигиенично и безопасно пиене от кенове

Предпазва отворения кен от навлизане на насекоми

Пази напитките газирани и увеличава насладата от пиенето по-дълго

Иновативна и лесна за употреба

Нов, уникален, модерен и достъпен продукт, харесван от младежи и възрастни

Различни цветови комбинации и дизайни

Индивидуална опаковка

За многократна употреба

Безвредна, без съдържание на бисфенол (BPA free)

Рециклируема 100%

Брандирана – Friends Fun Wine

Произведено в ЕС

Надяваме се с тази поредна иновация да помогнем за подобряването на хигиенните ни навици, докато изпитваме сигурност и удоволствие от пиенето. ОСТАНАЛОТО ЗАВИСИ ОТ НАС! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Big can cap

*HYGIENIC CAN CAP е патентован продукт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *