ЗА ВСИЧКИ, ВЛЮБЕНИ В ЖИВОТА И ЖАДНИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ!

art-botilki

FRIENDS FUN WINE И СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ХУДОЖНИК НА ГРАФИТИ МИГЕЛ ПАРАДИС СЪЗДАДОХА ЗАШЕМЕТЯВАЩИ АРТ БУТИЛКИ НА ПОПУЛЯРНАТА НАПИТКА

СЛЕД САЩ, НОВИТЕ АРТ БУТИЛКИ ПРИСТИГНАХА ПЪРВО В БЪЛГАРИЯ

Новата колекция на FRIENDS FUN WINE e истинска експлозия от цветове и оригинални комбинации, игриви и забавни елементи, изпълнени с много заряд и супер настроение. Виното и забавленията, като вдъхновение е показано в новите арт бутилки с много фантазия и стил.

FRIENDS FUN WINE доказа, че една бутилка може да бъде изкуство, което да провокира оригинални решения и различни гледни точки за мода, стил и начин на живот. Дизайнът на новите бутилки позволява и индивидуални начини за последваща употреба у дома и офиса и им създава колекционерска стойност.

Лице на оригиналните бутилки са енергичните хора със собствен стил, некомформистите и всички, които искат и могат да бъдат креативни, оригинални и търсят забавление навсякъде и във всичко.

Новите арт бутилки от 750мл са чудесно допълнение на колекцията кенове FRIENDS FUN WINE. С тях компанията предизвика потребителското търсене на нови формати и нови начини за пиене на вино, като създаде продукт, който има масова привлекателност по целия свят.

FRIENDS FUN WINE могат да се намерят онлайн  в нашят Faccebook Магазин, а скоро и в партньорските магазини и заведения.

НАСЛАДЕТЕ ИМ СЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *